Αποτεφρωση

Η αποτέφρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών Ριτσώνας το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί στα τέλη Σεπτεμβρίου 2019. Η σορός συνοδεύεται από τον υπεύθυνο του γραφείου μας που επιβλέπει προσωπικά, ώστε όλα να γίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Με σεβασμό στους εκλιπόντες καθώς και τους συγγενείς και τους οικείους, το Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών παρέχει σήμερα υπηρεσίες αποτέφρωσης σορού και οστών από εκταφές, καθώς και υπηρεσίες για τη διασπορά τέφρας σε γη, θάλασσα και αέρα.

Οι υπηρεσίες

Αποτέφρωση σορού: Αποτέφρωση της σορού και παράδοση της τέφρας σε τεφροδόχο της επιλογής σας.

Αποτέφρωση οστών: Αποτέφρωση οστών μετά από εκταφή, αντί της φύλαξης σε οστεοφυλάκιο, και παράδοση της τέφρας σε τεφροδόχο της επιλογής σας.

Τέλεση θρησκευτικής ή πολιτικής τελετής στην Αίθουσα Αποχαιρετισμού: Τέλεση θρησκευτικής ή πολιτικής τελετής που διοργανώνεται από το γραφείο τελετών και τους συγγενείς και οικείους στην Αίθουσα Αποχαιρετισμού. Παρέχεται η δυνατότητα για προβολή οπτικοακουστικού αφιερώματος, ειδικό στολισμό, μουσική κάλυψη κ.ά.

Εκδήλωση αποχαιρετισμού στην Αίθουσα Αναψυκτηρίου: Παράθεση καφέ, αφεψημάτων, ελαφρύ και πλήρους γεύματος (σε συνεργασία με εταιρία catering) στον εσωτερικό χώρο και το αίθριο.

Ταφή της τέφρας: Πραγματοποιείται ταφή της τέφρας στον ανθόκηπο του ΚΑΝ αλλά και σε χώρο ή περιοχή της δικής σας επιλογής.

Φύλαξη τεφροδόχου: Φυλάσσεται η τεφροδόχος στο υπαίθριο τεφροφυλάκιο του ΚΑΝ.

Διασπορά της τέφρας: Παροχή πολλαπλών επιλογών για διασπορά της τέφρας σε γη, θάλασσα και αέρα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Προαγορά υπηρεσιών αποτέφρωσης: Παρέχεται η δυνατότητα προαγοράς υπηρεσιών αποτέφρωσης και διάθεσης της τέφρας προς αποφυγή τυχόν επιβάρυνσης για την οικογένεια μετά το θάνατο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τεφροδόχοι: Διατίθενται χειροποίητα αντίγραφα τεφροδόχων εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα και τεφροδόχοι σε ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων και υλικών (από χαλκό, ορείχαλκο, MDF, δρυ, πηλό, υδατοδιαλυτά και ανακυκλώσιμα υλικά). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κοσμήματα ενθύμησης: Διατίθεται ποικιλία κοσμημάτων ενθύμησης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ενημερωτικό φυλλάδιο.